Beleggingsadvies

Beleggen in aandelen of obligaties? Uw spaargeld slim investeren? Op zoek naar objectief advies omtrent uw pensioenplan? Uw vermogen laten groeien met private banking? Uw toekomst veilig stellen en uw kinderen een financieel duwtje in de rug geven? 

Beleg uw geld zoals u het wilt! W&E Finance biedt weloverwogen beleggingsadvies, helemaal in lijn met uw budget en uw profiel. 

Kom praten met onze ervaren beleggingsadviseurs en private bankers in Leuven en Bierbeek, zodat u kan sparen en beleggen met kennis van zaken. Een belegging met of zonder risico op lange of korte termijn? W&E Finance luistert naar uw wensen en zet haar praktijkervaring in om uw beleggingstraject in goede banen te leiden. Ons team is perfect op de hoogte van de financiële markten. Correct én up-to-date beleggingsadvies, mét rendement, daar kan u op rekenen!

Interesse in sparen & beleggen? Wij adviseren op maat van uw vermogen.


U kan bij ons terecht voor:

  • Sparen & pensioensparen
  • Successieplanning
  • Vermogensbeheer, private banking
  • Beleggen in trackers (ETF’s)
  • Aandelen kopen en verkopen
  • Beleggen in obligaties
  • Beleggingsfondsen

Uw persoonlijke & online beleggingsadviseur

Uw geld investeren is een persoonlijke zaak. Daarom zorgen wij voor een glasheldere opvolging van uw dossier. Persoonlijk en online! U kunt uw beleggingen online raadplegen waar en wanneer u maar wilt. En wij houden u elke maand op de hoogte van onze beleggingsstrategie en marktvisie.

Het juiste beleggingsproduct voor uw vermogen? Onze experts spreken klare taal. We nodigen u graag uit in ons kantoor in Kessel-Lo of Korbeek-Lo om uw plannen te bespreken.

Veilig beleggen of verstandig sparen? Start hier!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x