Kantoor

Op zoek naar een zelfstandig ING kantoor in Kessel-Lo (Leuven) en Korbeek-Lo (Bierbeek) dat u hartelijk verwelkomt én uitstekende diensten aanbiedt? Zaakvoerders Wim en Evert van W&E Finance maken iedere dag van uw bankzaken hun prioriteit. Hun ervaren team combineert de voordelen van een grootbank met de persoonlijke aanpak van een regionale bankier

Een ING bank met internationaal bereik

Met meer dan 34 miljoen klanten in bijna 50 landen is ING één van de grootste spelers in de financiële wereld. Een internationaal succesverhaal en een bank met een sterke visie: ING staat bekend om haar verantwoordelijk, verstandig en veelzijdig financieel advies, altijd met het belang van de klant voorop. 

Een ING bank met nationale ambitie

Als nationale grootbank wint ING al jaren het vertrouwen van heel wat Belgische gezinnen en ondernemers. Koploper worden van het Belgisch bankwezen? ING heeft een duidelijke ambitie om te groeien en denkt altijd twee stappen vooruit. Door haar sterke marktpositie bent u altijd zeker van de beste prijzen en de meest gunstige voorwaarden.

Een ING bank met lokale betrokkenheid

Financieel advies in mensentaal? Bij ons bent u geen nummer. Wij verwelkomen u met een lekkere kop koffie, brengen uw vragen en plannen in kaart en staan u bij met persoonsgebonden advies. Geen standaardaanpak dus, wel een zorgvuldig samengesteld pakket van bankproducten waar u echt baat bij heeft. Met de glimlach en in vertrouwen!

“Op zoek naar een sponsor voor uw jeugdbeweging of sportclub? W&E Finance steunt actief het verenigingsleven in Leuven en Bierbeek en zorgt voor een financieel duwtje in de rug. Die lokale betrokkenheid vinden wij ontzettend belangrijk!”

Op zoek naar een ING kantoor in Kessel-Lo of Korbeek-Lo

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x